Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilde nvia google!


Som galna hundar

Som galna hundar sliter de allt i stycken

Vill inte dela med sig sväljer allt i blodtörstig hunger

 

Brillierar starkt och skryter

Sparkar på de som ligger

 

Blodigt spyr de på andras känsla

Desperata dårar gråter i sårade rum

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 387 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-02-17 11:53



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Borde ligga på "läs gärna"! :)
2015-02-22

  ResenärGenomLivet VIP
Bra skrivet, även om jag önskar att det inte var så...
2015-02-21

  Ljusletaren
Beskrivning av ett stort ego som bara ser det ytliga och blir därefter. Bra!
/kram
2015-02-20

    ej medlem längre
Dagens problem med världen!
2015-02-19

  Margit Grell
Starkt!
2015-02-18

  Nannie
bra text
gillar
2015-02-18

  Lindha W Gustavsson
Mitt i prick. Du är duktig!
2015-02-18

  Fem hjärtan VIP
Precis så kan det kännas ibland...Att människor omkring en är värre än hundar :-/ Dock finns änglar även i denna mörka värld, vill jag tro :-)
2015-02-18

  Angel of love
Du berör mig med din text.
2015-02-18

    Birgersdotter VIP
Starkt och berörande
2015-02-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Stark text om eländet i världen!
2015-02-17

    Dan Myrbeck
Kan ju ges olika tolkningar....
2015-02-17

  anits VIP
Mycket starkt och berörande skaldat!
2015-02-17

  Ingrid Trolle
Mycket starkt
berörande i sin
avslöjande närvaro
2015-02-17

  Teresia Ridell
Stark känsla som berör.
2015-02-17

  amanda_panda
Starkt förmedlade känslor. Berörande!
2015-02-17

    ej medlem längre
Ord som berör.
2015-02-17

  Rise Little One
Starka känslor förmedlat!
2015-02-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om situationen i världen!
2015-02-17

  louisegirl
Starkt och bra förmedlat
2015-02-17

  KattenKin VIP
Mycket bra formulerat, applåder!
2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin