Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via google!


Omfamnande själar lever !

Ömhet i tanken tar sin plats

Stillheten slår rot

 

Energi ges i stunden starkt

Naturens ljus bygger sitt bo

 

Känslorna värmer oss gott

Omfamnande själar lever ut

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 338 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2015-02-17 11:57



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fint!
2015-02-22

  Ljusletaren
Kärleksfullt och fint ordat/ kram
2015-02-20

  anits VIP
Mycket fint skaldat!
2015-02-19

  Grubbelmia
Även jag fastnade för strofen "Omfamnande själar lever ut". Ska grubbla vidare på detta idag. Tack!
2015-02-19

    ej medlem längre
Harmoni är gott!
2015-02-19

    ej medlem längre
Fin rytm i denna text!
2015-02-18

  Margit Grell
Att våga beröra är avgörande: "Omfamnade själar lever ut". Så är det.
2015-02-18

    Erika H
Och det fina är att stunder som denna lever kvar och finns att njuta av när det behövs.
Fina formuleringar... omfamnade själar lever ut. Vackert!
2015-02-18

  Fem hjärtan VIP
Väldigt fin denna dikt!
2015-02-18

  Angel of love
Väldigt vackert.
2015-02-18

  bittemi VIP
Fint diktat! Värmer
2015-02-17

  ULJO
Väl skaldat
2015-02-17

    Birgersdotter VIP
Fint
2015-02-17

    Dan Myrbeck
Fint skaldat
2015-02-17

  Ingrid Trolle
Varma, vackra
och känsliga ord
2015-02-17

  bumerang
Oj, så fin.
Tycker om.
2015-02-17

  Teresia Ridell
Varmt och fint. Likt vårsol, efterlängtat och värmande.
2015-02-17

  amanda_panda
Maximal känsla
och värme i denna.
Mycket fint skrivet!
<3 Kram
2015-02-17

    ej medlem längre
Dina ord är varma och vackra.
2015-02-17

  Rise Little One
Varmt och innerligt diktat!
2015-02-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i dagen!
2015-02-17

  louisegirl
Varmt och innerligt skrivet
2015-02-17

  Magdalena Eriksson VIP
Naturens ljus bygger. Bra där tack nu gäller det att hänga med ljuset. Göra inget är också något.
2015-02-17

  Eva Helene VIP
Tack för denna text och bild som behövs i en tid av oro och splittring!
2015-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin