Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av historien-intet lärt/ Bara jaga Judar




Terrorister kan tydligen bli lite rumsrena

Bara de jagar Judar


Skyll som vanligt på Judar

Bränn Synagogor

Slå



Skyll all världens orättvisor på Judar



Men glöm inte att du själv väljer

Det du vill tro


Mike




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-17 21:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fasansfull utveckling.
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt