Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe utan honom

Släpper skallran

darrar ändå

jorden skakar sin ryttare

står stilla nu

av dig

jorddrömmar




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-18 09:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Väl fångat!
2015-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP