Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Magiskt tänkande

Å
om jag går på de svarta rutorna
så kanske mamma och pappa
inte ska skiljas

Å
om jag hinner springa före den där bilen
fram till trädet
så kanske mormor börjar tycka om pappa

Å
om jag hinner trampa på sju A-brunnslock
innan vi kommer hem
så kommer pappa
att hålla sig nykter hela kvällen

Nej
jag trampade fel

Det är mitt fel




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-18 15:54



Bookmark and Share


    Jennie F
så lätt kan skuld skapas, bra gestaltat
2015-02-18

  Staffan Nilsson
Vacker och spännande text.
Det magiska tänkandet begriper jag - men hur lärde vi oss att allt som går galet är någons fel?
2015-02-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om barns tankar och känslor.
2015-02-18

    Dan Myrbeck
Tänkvärd. Bra.
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP