Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En version med annat avslut....!




Vi (2)

 

 

Jag slog upp mina ögon
såg ditt ansikte där, nära

 

Dina andetag smekte min kind ömt
Jag kröp lite närmare
andades in dig i mig

 

Jag la min armar om dig
när du log mot mig

 

Mina lungor fylldes av dig

 

av kärlek

 




Fri vers av Ylvavirvla
Läst 528 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-11 16:41



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Berusande...fint....vackert. Samhörighet. / Clara-Fina
2006-05-22

  Kajsabajsa
Åh, vad kärleken kan var härlig! Fint skrivet!:-)K
2006-05-01

  mb74
mycket fint skrivet:)
2006-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Ylvavirvla
Ylvavirvla