Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via google!


Var bringar vårt arv i futurum?

Hastigt överilat beslut

Brinner snabbt ut som svart svavelsticka

Syrefyllt rum påskyndar processen

 

Doft av bränd aska och sorlande rök

Spirande spiral av känslor snurrar ut

 

Hittar centrum på minnet

Startar tanke scenario

Och var bringar vårt arv i futurum?

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 216 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-02-19 12:41



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Och suverän bild!
2015-02-22

  KattenKin VIP
Snyggt! Den här är speciell, talar till mig på ett närmare sätt. Gillar titeln också!
2015-02-22

  evana
Din text väcker många tankar. Det gäller att ta vara på sig själv och stunderna så mycket man kan.
2015-02-21

  Margit Grell
Ja, det är hög tid att ställa dessa frågor. Bra!
2015-02-20

  Ljusletaren
Mycket bra och djupt framfört/ kram
2015-02-20

  Teresia Ridell
Ja det kan verkligen undra.. Fint framfört, berörande tanke.
2015-02-20

  Angel of love
Väldigt bra text.
2015-02-20

  anits VIP
Bra och tankeväckande skaldat!
2015-02-19

    MichaellQ
Bra skrivet!
2015-02-19

  Maj-Lis VIP
Tänkvärt
2015-02-19

  Magica VIP
Tankeväckande text.
2015-02-19

  louisegirl
Ja stora frågor <3
Borde tänka och göra mer, för de efterlevande..

2015-02-19

  ULJO
Viktiga frågosr det där. Vi bara åmgar på och tar för oss utan tanke pä våra efterkommande
2015-02-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Världen är till låns. Tyvärr missbrukar vi den på många sätt. Utan att tänka på våra efterkommande.
2015-02-19

    Dan Myrbeck
Det vet ingen.
2015-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Vi lånar och förvaltar för att sedan lämna över!
Vi borde förvalta bättre än vi gör.
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin