Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden på Google!


Vibrerande liv omsluter allt

 

Samlar mig I stunden stilla

Stannar här i känslan starkt

 

Vibrerande liv omsluter allt

Ljusa strålar av bländande sol

 

Reser in i en ström av känslor

Finner lugn och värme

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 431 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-02-19 12:44



Bookmark and Share


  Margit Grell
Kanske något för var och en att tänka på.
Att finna lugn och värme, göra resan inåt, som du fint förmedlar.
2015-02-20

  Ljusletaren
Underbart och sant ordat *tack* /kram
2015-02-20

  Teresia Ridell
Rofyllt och vackert. En sann lycka att kunna.
2015-02-20

  Angel of love
Underbart att läsa.
2015-02-20

  anits VIP
Så fint skaldat om att hitta ett sånt ställe!
2015-02-19

    prima donna
fint att hitta ett sådant ställe
2015-02-19

    dreamoflife
Fint
2015-02-19

  Ingrid Trolle
En flott text
med en flott bild.
Varmt och vackert
2015-02-19

  louisegirl
Varma fina ord
2015-02-19

  Rise Little One
Härliga stunder att njuta av.
2015-02-19

  ULJO
Urtjusigt i ord och bild
2015-02-19

    ej medlem längre
Lugn och harmonisk text
2015-02-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert om harmoni, som vi alla behöver.
2015-02-19

  Anya VIP
Fint om skeendet inuti.
2015-02-19

  bumerang
Ja, att samla sig,
Är väl egentligen
Vad det handlar om?!
Fint bli påmind
2015-02-19

    Dan Myrbeck
Mycket finstämd. Skulle passa som Dagens dikt i P1.
2015-02-19

    Birgersdotter VIP
Varm och fin
2015-02-19

  Magdalena Eriksson VIP
Bra ställe du beskriver. Här kan själen vila.
2015-02-19

    ej medlem längre
Varm fina ord.
2015-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar lugn och harmoni!
Bra skrivet.
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin