Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Kretslopp

Luta stegen mot ett moln
klättra upp
våga ta steget över
Gosa in sig
med utbredda armar
Låta sig föras
mot de glittrande bergen
Titta över kanten
mot de svindlande träden
Förvandlas till vatten
och följa droppens färd mot marken
Landa i mungipan
hos en älskad kvinna
och känna lusten
i sötman
och sältan
i det vätnande våta
Förenas med safterna
föras mot marken
och landa som en lisa i öknen
Luta stegen mot ett moln




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-19 22:57



Bookmark and Share


  Almagrundet
Fin vindlande och svindlande poesi. Tack för den färden!
2015-02-25

    ej medlem längre
Genialt skrivet med humor och sensualism!
2015-02-21

  bittemi VIP
Underbart!
2015-02-20

  Anya VIP
Härlig, livsbejakande text...sensuell i sin framtoning.
2015-02-20

  Marita Ohlquist VIP
Vacker innehållsrik text!
2015-02-20

  Mats Edin VIP
Vackert diktat
2015-02-20

  LindaBirgitta
Tycker om bilderna av kretsloppet dina ord väcker.
2015-02-19

  Kjell Åhsberg
Intressant resa från molnen till slutdestination öknen, men resan upp via stegen måste ha varit jobbig. Fordrar starka knän och ben.
2015-02-19

  Henrik Krantz
Luta stegen mot ett moln. Riktigt snyggt!!
2015-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP