Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bild via google!


Ett välriktat skott

Ett välriktat skott

Snärtar sticker till

 

Vaknar kanske tvärt

Gillar smärtan direkt

 

Laddar om igen

Nu är jag beredd

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 347 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-02-20 10:31



Bookmark and Share


  Connie
Mitt i prick, smärtsamt skönt ;)
2015-02-22

    ej medlem längre
Ja nästa gång är du bättre beredd.
2015-02-22

  Angel of love
Väldigt bra skrivet.
2015-02-21

  Grubbelmia
Välskriven text som få mig att grubbla vidare. Vem är den som skjuter skotten och vem blir sårad? Skytten eller offret? Ibland båda...
2015-02-21

  Tigeröga
Gött med beredskap :=)
bra!
2015-02-20

  Margit Grell
Träffsäkert, att träffa rätt, att vara beredd på olika sätt, att ha beredskapen.
2015-02-20

  Teresia Ridell
Starkt berörande. Ord som känns..
2015-02-20

  Nannie
bra skrivet
2015-02-20

  bittemi VIP
Kan behövas ibland. Bra formulerat!
2015-02-20

  Ingrid Trolle
Mycket bra, Lars
2015-02-20

  Rozsi.kovacs

ord med sting i där känslan väcks,
Bravo Lars
2015-02-20

    ej medlem längre
Starka ord....som säger mycket mellan raderna.
2015-02-20

    ej medlem längre
Bra Lars!
2015-02-20

  louisegirl
Ja då lär man vakna till ;)
Gillar!
2015-02-20

  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!
2015-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin