Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via Google! Obs! innehåller nakenhet :)


I lift you upp

 

I lift you upp

My strong arm holding your body

 

Saving the moment in longing eyes

Kisses of passion burning bright

 

Lovemaking wipes deliver hot embrace

How sweet it is my dear

 

 (Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 273 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-02-20 10:33



Bookmark and Share


  ~LillMarlene Landen~
Lovely
2015-02-23

    ej medlem längre
Mycket vackert och starkt!
2015-02-21

  Angel of love
Kärleksfullt och fint.
2015-02-21

    Erika H
Saving the moment in longing eyes... precis så. Blickar kan värma och ge minnena liv. Kan få hjärtat att slå lite snabbare. Blickar... vårt bästa sätt att tala.
Vackert.
2015-02-21

  Tigeröga
gött de ;=)
bra!
2015-02-20

  Margit Grell
"How sweet it is my dear". Kan inte låta bli att tänka på "She was a Phantom of delight" av W Wordsworth, engelsk romantiker
2015-02-20

  Teresia Ridell
Ljuvligt kärleksfullt !
2015-02-20

  Nannie
väldans fin
2015-02-20

    Dan Myrbeck
Fin, särskilt:

Saving the moment in longing eyes

2015-02-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Lovely written, my dear!
2015-02-20

  Ingrid Trolle
Ett mycket
vackert lyft
2015-02-20

    ej medlem längre
Underbart!
2015-02-20

  louisegirl
Varma ömma känslor här
Fint skriftat!
2015-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin