Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet/?

Famlar efter ljuset i livet
Skramlar efter smulor som
Krossar det som skall hjälpa
Livet pustar ut, ditt liv är så skinnande
Evigheten är bara en parentes
Det kan hända kan lyckas smita från
Livets kärlek
Natten övergå till dag




Bunden vers av backsippa
Läst 214 gånger
Publicerad 2015-02-21 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa