Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan aldrig kliva in i samma flod - Heraklitos


Källa


Vatten är bara vatten

utan färg, utan smak
sådan är även sanningen
om man tillsätter nånting går det ursprungliga förlorat
några av oss kliver in och ut ur livets flöde utan att någonsin dricka av källan
några simmar för djupt så de riskerar att drunkna
några står kvar på stranden och vågar aldrig kliva in

vad skulle du göra om du var vatten?

vatten är bara vatten, men inte bara
det är livets källa




Fri vers av Onomatoprofet VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-24 23:39



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
In vino Veritas !
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP