Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad?

Livet forsa fram
Sköljer upp
Hinner du i fatt
Det som är liv, kan inte vänta
Gatan blänker, natten gläntar
Livet står bredvid, väntar in
Men livet väntar inte in
Det finns bara




Fri vers av backsippa
Läst 236 gånger
Publicerad 2015-02-21 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa