Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är inte enbart svart

Den är ljusgul och luktar sött
Stilla är evigheten för den som ljust dött
Kanske kan någon säga vad allt handlar om
En saga kan inte klä min sorg
Ett måttband kan mäta in evigheten
Men min själ kan inte mäta in
Inte vägas in




Fri vers av backsippa
Läst 247 gånger
Publicerad 2015-02-21 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa