Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilde nvia google!


Åtrån är större än något annat

Där i morgonljusets siluett

Så skönjer jag dig du vackra nymf

 

En dröm så stark att det nästan kändes verkligt

Smekandes på naken silkeslen hud

 

Åtrån är större än något annat

Längtan Påtaglig härlig och varm

 

Sluter ögonen åter

Älskar in i evighetens ljus

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 323 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-02-21 15:50



Bookmark and Share


  ULJO
Så ska kärlekspoesins slipsten dras
2015-02-23

    Dan Myrbeck
Vacker!
2015-02-23

  Fem hjärtan VIP
Längtansfullt hett och väldigt vackra rader!
2015-02-22

  Connie
Underbart ljuvligt och fylld av värme och het åtrå!
2015-02-22

  Margit Grell
Sinnlig. "Sluter ögonen åter". Då har man tagit in. Vacker!
2015-02-22

  Anna Nickolausson
fylld av värme
2015-02-22

  amanda_panda
Vackra ord som alltid, vännen! :)
2015-02-22

  louisegirl
Ömt, varmt och mycket fint
2015-02-22

  Teresia Ridell
Brinnande hett, längtansfullt, sinnligt och mycket vackert !
2015-02-22

    ej medlem längre
Åh, så vackert, 'Älskar in i evighetens ljus'
2015-02-22

  Ingrid Trolle
Stark!
Håller med Purpurea
här nedan.
2015-02-21

  Angel of love
Så underbart härligt.
Sparar den.
2015-02-21

    ej medlem längre
Sinnligt vibrerande.
2015-02-21

  soligajag_1 VIP
Så stark kärlek att man lyfter från marken, till oändliga höjder .
Gillar denna dikt!
2015-02-21

    Erika H
Åtrån och längtan. Drömmar som känns verkliga. Mjukhet och värme.
Ljus.
Kärlek.
Smekande text som når in.
2015-02-21

  bumerang
"Älskar in i evighetens ljus"
- så tänker jag mig möta döden.
2015-02-21

  ResenärGenomLivet VIP
Varm, sensuell text...
2015-02-21

    ej medlem längre
Verkligen starka känslor!
2015-02-21

  Marita Ohlquist VIP
Starka känslor!
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin