Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den vise är inte lärd, den lärde är inte vis - Lao Tzu


Bibel, bubbel eller babbel?


Till den som har tröttnat på gamla testamentet, Kur'an och liknande litteratur eller bara vill läsa några kloka rader
kan jag varmt rekommendera "Tao enligt Puh" av Benjamin Hoff
Mycket enkelt skrivet och lätt att ta till sig för den med barnasinnet




Fri vers av Onomatoprofet VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-22 11:41



Bookmark and Share


  Connie
Håller fullkomligt med dig! Jag har den själv!
2015-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP