Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I Florens liksom överallt annars i världen idag är Mammon gud, oavsett om du har pengar eller saknar dem


tanka18feb15

Tiggerskan böjer
huvudet mot marken med
muggen framför sig

En man visar upp sina
amputerade fötter




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-22 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP