Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Glömskan


Mörka bilder från nattens rike

Glömskan spinner ihop
tiden till ett behändigt paket
att slänga i rätt återvinningskärl,
markerad med en strålskadad dödskalle.

Lagom till morgondagen
är även denna dag raderad
och ersatt med en lögn.

Önsketänkandet och självbedrägeriet
vill ingen återvinna.
De återvinner sig själva,
revitaliserar sig i inbillningens eklut.

Nirvana kommer som ett brev på posten,
alltid lika efterlängtad
av dem som saknar e-mail.

Mobilzombies får evigt, virtuellt liv
när deras döda själar sugs in i
trådlöshetens osynliga spindelvävar.

Honmonstret väntar, visslar glatt till
och smackar med mandiblerna.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-23 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP