Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden via google!


Let’s dance the day and night away

This is not my sadess words written

No no it’s a quality feeling

Confessing to the soul

 

I will catch you by the neck with my kiss

Life is great my dear

 

Welcome to my dance fever

Let’s dance the day and night away

Then drop it and stroke it hot

 

Perhaps I like to watch when you touch yourself

And after I clean you all up

 

(Copyright ©Lars Hedlin)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 291 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-02-23 10:29



Bookmark and Share


  Margit Grell
Känslan rik i sitt språk!
2015-02-25

  Angel of love
Kärleksdansen <3
2015-02-24

  Teresia Ridell
Lustansfyllt och mycket fint skrivet !!
2015-02-24

  evana
Snyggt!
2015-02-23

  Lindha W Gustavsson
Du vet att jag gillar dina engelska texter väldigt mycket - uppskattas!
2015-02-23

  louisegirl
Vacker är kärleksdansen ;)
2015-02-23

    ej medlem längre
The dance of love!
2015-02-23

  Ingrid Trolle
Som vanligt Hett!
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin