Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild funnen via google!


Låter våra hjärtan slå!

 

Vill se slutet på vägen

I kant med tidlös värme

 

Väljer känslan som för oss samman

Låter våra hjärtan slå unisont

 

Ljummet regn strilar från skyn

Allt blir till en underbar eufori

 

Däri strålar vi starkt

Famnar vår känsla och lever

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 306 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-02-23 10:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Levande vacker känsla.
2015-02-26

  Margit Grell
Rytmisk och vacker!
2015-02-25

  Mysiga Moa
Vilken fantastisk dikt!
Älskar särskilt mycket ;
"Däri strålar vi starkt
Famnar vår känsla och lever"
Tack för att jag fick läsa den :)
2015-02-25

  PersonligaSusann
Kärleken så vacker...

2015-02-24

  Chawa VIP
Kärlek är en underbar känsla att leva i - ett enkelt val för en medmänskligare värld... Fint!
2015-02-24

  Sonja Sidorow Lapington
Varmt och positivt i en hård värld. Sonja
2015-02-23

  Angel of love
Underbar känsla och vacker dikt.
2015-02-23

  Magdalena Eriksson VIP
en dröm om kärlek... stor.
2015-02-23

  ~LillMarlene Landen~
Bejakande
2015-02-23

  Lindha W Gustavsson
En av de allra bästa kärleksdikter du skrivit ner - bravo!
2015-02-23

    Silverbjer
Så fint och kärleksfullt.
2015-02-23

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...
2015-02-23

  Marita Ohlquist VIP
"Famnar vår känsla och lever"
Bravo.
2015-02-23

    Dan Myrbeck
Bra!
2015-02-23

    MichaellQ
härlig känsla!
2015-02-23

  Ljusletaren
Ja att hitta denna känsla är en stor rikedom *sant* /kram
2015-02-23

    Birgersdotter VIP
Varm och starkt hoppfull text..fylld av glädje
2015-02-23

  ULJO
Varm och fin text
2015-02-23

    ej medlem längre
Vackra känslor!
2015-02-23

  Teresia Ridell
Rusigt, befriande, skönt!
2015-02-23

  Ingrid Trolle
Varmt, innerligt
och vackert
2015-02-23

  louisegirl
Varm och härlig känsla
Bra!
2015-02-23

  Sturesdotter
"I kant med tidlös värme"

En rad att stoppa i fickan och kika på då och då. Tack.
2015-02-23

    ej medlem längre
Värme & glädje :)
2015-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin