Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

If you (don't) get the message


it means

you are the message

take it as it is

give it as it was




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-23 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP