Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar

Inväntar
dig älskling
töm dina påsar med guld
och flyg till mig älskling
för jag behöver dig mest

Inget är större än hoppet
när det aldrig slutar ticka blod
och samlas i floder som brinner
underifrån
En jagad stämma
och jag kan inte stoppa blodanfallet
kan inte stoppa rotlossningen
när en strimma sträcker sig mot allt

min älskling rör
berör

Inväntar.
min älsklings rena hand
att vidröra mina lemmar
Vill hållas ett liv
i fladdret av min älsklings rock
pusten av hans kropp







Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-25 21:18



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
stark
bra
gillar
2015-04-05

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Wow! Och Wow igen!! En gång hade jag en underbar rock, i skinn.. Nja, den finns någon stans i källaren ;)
Det fanns också "någon" som gillade när jag hade den på mig.. Ryser lite när jag läser Ditt suveräna, underbara poem.. Den sticker hål på alla nattspökens illvilliga försök att få en att glömma.. Ha!! You naild IT!! Ryser igen av igenkännings faktor hög.
Du, jag applåderar och Bo-märker!!
Take care helt suveränt beskrivet!!
MVH KB
2015-03-14

  Marita Ohlquist VIP
Kärleksfulla ord!
2015-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP