Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista dansen

________________

Snäckskal i sanden
trampar mig igenom
tidglaset

Vågor i fjärran
vill ta mig med
till landet bortom

Släcka den sista
glöden
Dansa mig fri




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-02-25 03:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i framförande och i känsla ..kramar till dig!
2015-02-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Så fint diktat om längtan till landet Bortom. En längtan vi nog alla känt, när livet är svart.
2015-02-25

    ej medlem längre
bra!
2015-02-25

    ej medlem längre
Vemodigt...
2015-02-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
det befriande slutet är slående bra
2015-02-25

  ULJO
Väldigt bra skrivet. Lite av en trolsk längtan till landet bortom nuet
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP