Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräsen kund


Korvproducenten "Kötts-liga synder AB" var en korvfabrik med 73 anställda och tillverkade korvar av mycket hög kvalitet. De distribuerade korvar över hela landet och hade planer på att expandera. En av kunderna tyckte att lammkorven som han köpte smakade illa. Han gick till korvförsäljaren och klagade på korvsmaken. Korvförsäljaren hänvisade till köttfabriken och tvättade sina händer från korven. Kunden anmälde då saken till konsumentverket. Lösningen blev att lammkorven fick tas bort från sortimentet men resten av produkterna från korvfabriken fick vara kvar.




Prosa (Kortnovell) av Onomatoprofet VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-25 10:59



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
ja, det är mycket möjligt men vad ska kunden göra utan lammkorv? några andra producenter finns inte. ska kunden bara acceptera det och köpa falukorv istället?
2015-02-25

  Marita Ohlquist VIP
Det brukas säga att lammkött är bäst!
Det berodde kanske på dålig eftersmak?
2015-02-25

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Den kanske var omogen,lammköttet alltså !
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP