Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


What’s fills you up to day?

What’s fills you up to day?

Witch feeling will stay?

 

What would happen tomorrow?

Perhaps turn left instead of right!

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-25 12:21



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Små förändringar-revolutionens början
2015-02-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Varje möjlighet
även omöjlighet
kan bli en
möjlighet!
Het!
2015-02-26

    ej medlem längre
Att bryta mönstret kan vara gott då och då.
2015-02-26

  Ingrid Trolle
Byte av fil och
körriktining!
2015-02-25

  evana
Härlig! Imorgon kör jag i motsatt riktning och du har inspirerat mig!
2015-02-25

    Dan Myrbeck
Tänkvärt
retorisk
2015-02-25

  Teresia Ridell
Ja varje steg i livet är en ny möjlighet ! Bra !
2015-02-25

  louisegirl
Ja att förändra är nog inte fel ibland..;)
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin