Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden på google!


Burning up and shouting out

Burning up and shouting out

 Fade to blue oh no not you

 

Got to get loose don’t want to be still

Give it all I got try my very best

 

Well see you later for a hug

Come and join me pretty baby

 

If you in my path my kiss will hit you strong

Then we cuddle for a while …..

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-25 12:23



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Fint förmedlat
med vackra ord
2015-02-25

    Dan Myrbeck
Nice
2015-02-25

  Teresia Ridell
Myskänsla i dina fina rader här..
2015-02-25

  louisegirl
Varmt i känslan..
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin