Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden via google!


In the light of morning mist!

The water is Crystal Bright

The waves is foaming up on the beach

 

In the light of morning mist

A seagull shouting out greeting the sun

 

Right beside the wet rock

A memory is made in time

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 332 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-02-25 12:24



Bookmark and Share


  Angel of love
Väldigt vackert.
2015-03-02

  Margit Grell
Bildskapande vackert!
Avslutande "A memory is made in time", är väldigt fint
2015-02-27

  amanda_panda
Beautiful poem! :)
2015-02-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bild i sinnet
ger till minnet
liv i livet det
är ju givet!
2015-02-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Lovely written!
2015-02-26

    ej medlem längre
To make beautiful memories - that's life!
2015-02-26

    ej medlem längre
Beautiful.
2015-02-26

  Ingrid Trolle
Mycket vackert, Lars
2015-02-25

    Dan Myrbeck
Klart bra!
2015-02-25

  Teresia Ridell
Åh så underbart vackert ! Kan både se och känna det så nära..havet..liv..nya minnen..
2015-02-25

  louisegirl
Vackert!
2015-02-25

    ej medlem längre
Vackra ord.
2015-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin