Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsekvenser av dina val är bland annat- om du står för dem!


Du allenast väljer




Propagandan mot Islam är av kosmisk kaliber

Terrornätverk är definitivt inget nytt

Under vår Sol



Islamiska Staten har samma vidriga framfart

Som den Katolska inkvisitionen



Vi kristna får aldrig glömma

Vår terror


Fordom



Hoppas vår Gud vaknar snart

Innan allt står i brand







Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-26 01:39



Bookmark and Share


  bumerang
texten och Bildens ödeläggelse ger en
ohygglig känsla.

Må de högre andliga värdena,
de som odlats .....

(och möjligen i ännu högre grad odlas just nu, - bl.a. av oss alla medvetna)

...... parallellt med allt ondskefullt i
världsmedvetandet
neutralisera ondskan och vara den kraft som övervinner terrorvälden.

Jag tror stenhårt på det. Och mediterar och ber.

2015-02-26

    Sefarge VIP
Klokt skrivet!!
Ondska ska med Godhet
och förståndets penna
Släckas!

2015-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt