Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spår

Just du tog en bit av mig
Hur du lyckades vet jag inte
Du rörde runt och gick
Jag bränns vid här...




Fri vers (Fri form) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-26 07:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kort, men suverän i sitt sägande
2015-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP