Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

 

 

 

Mellan skarvarna, sätter ner foten.

Kliver ut i

Pölen.

En spegling.

Du flyter i en spegelbild/ av ljuset i ett leende.

Konturen av dina fingrar som följer linjen/ mellan skarvarna föds tiden.

Du står på vattnet.

Flytande.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Kozo
Läst 203 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-02-27 09:31



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
"Walking on water in his own bathtub", hör jag i mitt huvud lite irrelevant - "mellan skarvarna föds tiden", det vill jag skriva under på dock!
2015-03-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Så fin poesi du skriver!
2015-02-27

    ej medlem längre
Ljuvlig, säger jag bara!
2015-02-27

  i af apa
precis
som Tiden...

vackert!
2015-02-27

    ej medlem längre
och den
flyger
+
2015-02-27

  Ponkla
Väldigt fint skrivet!
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo