Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden via google!


Insane things burning

Words of broken truth

Spitting out and confuse’

 

Dammed and condemned

Insane things burning

 

Let the insanity rule

Twenty 4 seven

 

Run as far as you can

Don’t stop and look back

 

Scream you heart out

Let everybody know

 

Sometimes I feel an urgent

To just shoot somebody

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 166 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-27 10:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark text.. Bokmärkt!
2015-03-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland blir det bara för mycket! Bra att lyfta på locket, så det pyser ut.
2015-02-27

    Dan Myrbeck
Ja, känslor behöver
ibland luftas
2015-02-27

  Teresia Ridell
Brännande ord som svider..
2015-02-27

  Angel of love
Stark och berörande.
2015-02-27

    ej medlem längre
Djupa känslor beskriver du här!
2015-02-27

    ej medlem längre
Nakna känslor.
2015-02-27

    ej medlem längre
Ja ibland är den dära brinnande plågande känsla väldans obehaglig, gäller att fina gott i något rofyllt.
2015-02-27

  louisegirl
Stark i känsla och ton..
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin