Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden på google!


Playful souls

Playful souls

Letting it all be as one

 

Lovely embrace

Caresses and hugs

 

Kisses hotter than lava

No words just a glowing moment

 

Naked skin and finger tips all over

We are in heavenly delight

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 181 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-02-27 10:03



Bookmark and Share


  Margit Grell
To be "in heavenly delight" is poetic!

2015-03-01

  Connie
Varm skön och ljuvligt vacker!
2015-03-01

    Dan Myrbeck
Även för poeter behövs
ibland inte ord.
2015-02-27

  Teresia Ridell
Befriande lättsamt. Gillas:)
2015-02-27

  Angel of love
Bara sååå härligt.
2015-02-27

    ej medlem längre
Ljuvligt hett:)
2015-02-27

    ej medlem längre
Sinnligt...
2015-02-27

    ej medlem längre
Fint och värmande gott.
2015-02-27

  Marita Ohlquist VIP
Ibland behövs inga ord.
Bra skrivet.
2015-02-27

  louisegirl
Åtrå på hög nivå ;)
2015-02-27

    ej medlem längre
Lovely :)
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin