Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

diffust



Längtar till morgonen: då du lägger din
hand i min och säger att du älskar mig;
till eftermiddagen då vi båda trötta är
men famnar varandra likt nyförälskade;
till kvällen då vi älskar under nytvättat
och vallmodoftande täcke.

Du är likt brisen i mina ådror och
dyningarna du för, är min energi

Väntar efter stunden att njuta dina
mörka ögons lyster, men i en diffus
dimma mellan tidens verklighet och
dröm. När jag vaknar upp har du aldrig
varit där jag är.




Fri vers (Fri form) av tony björk
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-27 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tony björk
tony björk