Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa på Rosor

Kom så dansar vi

ta de vita skorna


eller kanske de svarta


för livet

är en dans på rosor

ibland på den röda blomman


och ibland på de vassa taggarna


min älskade

där kommer äntligen

det vita molnet


efter alla dessa år

under det svarta


Jag sa ju:

ge aldrig upp


kom nu så följer vi vågen


tänk så många gånger

vi försökt

att simma uppför floden


istället för att bara ge upp

lägga oss i vattnet

som en barkbåt

eller ett gult löv


och acceptera våra öden


hur länge gick vi inte i mörker

med bara ett litet värmeljus

i våra händer


men nu är det snart morgon


och Gud ger oss

det klara morgonljuset


Min vän

tvivla inte på hans löfte


att vi en dag möter ängeln

som säger:

frid med er




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-27 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP