Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Martyrerna1

Vill ni veta

varför martyrerna skrattar

när de dör


så fråga Gud


jag vet inte

allt jag säger

är bara gissningar

och spekulationer


men kanske

de aldrig dör


utan alltid kommer tillbaka

för att människor

inte ska förlora hoppet


och påminna oss

om segern


så sörj oss inte


se istället fram emot

den dagen

när himlen fylls

av gröna fåglar


när duvan

kommer med sin kvist

och vinden mojnar


snart slutar vågorna slå

mot stranden


då är segern nära








Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-27 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP