Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsskrämd

_______________

Jag är så jävla död

att livet skrämmer mig




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-02-28 02:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Orden går rakt in..Berör och känns..kramar om!
2015-03-01

  petter rost
Hade du inte visat den envetna styrka och kraft du har, hade de här raderna skrämt mej. Grymt bra, på alla sätt.
2015-02-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sorgligt när man känner så. Skyddsdräkt på. Ändå skrämmer livet. Kanske en dag kommer då man klär av sig och omfamnar livet. Jag vet att det kan hända.
2015-02-28

    ej medlem längre
Tänker; Ångest, men som tidigare kommentar, den går genom mörkret men når ljuset så småningom.
2015-02-28

    ej medlem längre
känner igen känslan
men vet numer att jag kunde hitta igenom mörkret
och kunde jag det går det för andra med
2015-02-28

    ej medlem längre
Kram!
2015-02-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
träffande snyggt
2015-02-28

  Peter Stjerngrim VIP
Kramar om och håller kvar
tills du känner att livet
inte längre behöver skrämma dig ...

2015-02-28

    Issand.
håller med den förra kommentaren. bra text.
2015-02-28

  ULJO
Kära du. Det var tungt att läsa.
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP