Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT DOCKHEM

 

I mitt

dockskåp

är det mörkt

och kallt

 

när stjärnorna är släckta

 

därinne

ligger

ondskan

i sin säng

 

liten docka

tätt intill

skälver

tyst i gråt

 

förstår ej

vad som sker

under täckets

gömsle

 

när stjärnorna är släckta

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-02-28 17:53



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Texten berättar det onämnbara.
Mycket skickligt komponerad.
Tycker om titeln.
2015-03-03

  KattenKin VIP
Hemskt, berör starkt.
2015-03-03

    ej medlem längre
Så ruggigt bra skrivet, du berör starkt.
2015-03-02

    ej medlem längre
Text som framkallar rysningar...
2015-03-01

  bittemi VIP
Dina ord berör!
2015-03-01

  Lehva VIP
Vilken fantastisk beskrivning av det onämnbara mest svarta. Din text dröjer sig kvar..
2015-03-01

  Lars Hedlin
Mycklet känsla och inlevelse..berör på djupet!
2015-03-01

  Rise Little One
Vill så gärna tända ett litet ljus och läsa en poetisk saga till dockan.
2015-02-28

  Connie
Starkt och berörande. Känner rysningar långt in i själen! Det skär djupt i varje nerv!
2015-02-28

  Marita Ohlquist VIP
Rysningarna stiger genom kroppen!
Lider med den lilla försvarslösa dockan.
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP