Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rum

Du drar mig bakåt
och jag sluter ögonen och håller emot
Mot dig
Framför dig möter jag blicken
Blickar som rör sig över rummet som är min rymd
Väggarna som glider isär
De var min värld
Men du drar mig bakåt, du drar mig in i väggen
Genom väggen
Vi är väggen
Och vi faller mitt itu vi faller isär
Men det är först när vi vidgat rummet
Som jag förstår varför du är här




Fri vers av Wilma.S
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-28 17:52



Bookmark and Share


  petter rost
Ja, jag har inte cyklat fel! Se här, igen:
"Men du drar mig bakåt, du drar mig in i väggen
Genom väggen
Vi är väggen"
Ditt sätt att liksom återbruka ett och samma ord för att driva texten framåt, från 'väggen' som något drabande till ett 'är'. Fasligt snyggt!

2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Wilma.S
Wilma.S