Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ravin

Jag har gjort en spricka i marken där vi går
Jordbävning, orkan, oväder
Naturen så oaktsam, min tunga ett skalv
Flodvåg genom vårt paradis
Drömmar uppsköljda bland ruiner
Åskmoln vid horisonten

Jag väntar där

Det krävdes en sekunds obetänksamhet
Sen slog blixten ner
Jag har gjort sprickor i marken
En lavin i vårt hem




Fri vers av Wilma.S
Läst 346 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-26 12:36



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
STARKt och Dynamiskt författat. . . .

Väntar mig mycket av Dig!!!
2016-11-30

  petter rost
(se min kommentar till dikten innan , 'Minor bland lakanen'...)
2016-09-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
en vacker gudinna som du äger makten över allt, över naturen, över hemmet, över blixtar o dunder

man kan bara be inför dig
offra inför dig

slänga sig i ravinen
2016-09-27

  Robin V
Riktigt bra! Vilket suggestivt språk du använder. Snyggt!
2016-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Wilma.S
Wilma.S