Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaggvisor

Din röst låter som sireners sånger
du talar
och jag sjunker djupare under ytan
du kysser mig
och jag kvävs av mina egna stön
du kommer att dränka mig
och jag kommer att njuta av det
du kommer äta mig
och jag kommer att somna
i dina käftar




Fri vers av Wilma.S
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-02 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wilma.S
Wilma.S