Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskar att cykla


Närkeslätten

Rönnens röda bär tutar mot linnet när jag cyklar
bönorna blommar i näsan vita fält och gröna blommar
cyklar hem nu på en smalfilm mellan fälten
känner din doft vill hem nu
säden mognar
pälsen i grönt vaggar upp till knäna
vill hem nu.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-01 14:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt!
2015-03-02

  i af apa
en liten film...
2015-03-01

  Måna N. Berger
Sensuell cykeltur på slätten!
2015-03-01

  objekt3
kan inte låta bli dingelingtillbaka https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1569218


2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP