Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankegångar


Ingen kan följa dina tankegångar
Du stannar
Du andas
Pauserna i dina tankegångar
Du har nåt på gång
I dina tankegångar

Hur tänker du
när du tänker det otänkbara?
Vad tänker du
när du tänker tankar som är användbara?
Du tänker för mycket
Vem kan följa dina tankegångar?
Du
och dina tankegångar

Tänker du i omgångar?
Dina tankar
är dina tillgångar
Du har många tankar
som ingen fångar
Du tänker i omgångar
Det finns ingenting du ångrar
i dina tankegångar
Du tänker fritt
Du tänker nytt
Det du inte tänker berätta
Det är bara ditt
Du tänker
Men du är inte
dina tankar




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-01 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP