Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Vi delar på döden du & jag"

Du log när du slog mig
Vi skratta när jag spottade blod
framtaget från en dammig gammal VHS
Vi var lyckliga i vår ensamhet

Halvhjärtat så tog vi till våra lustar och föll till madrassen
Gråten i ögat sved så bittert när du log med din spruckna läpp
Vi delar ärr som ingen annan kan se
Skärvor i våran tillvaro, hjärtat

Idag stiger solen inte för oss
Vi lämnas i natten, vi delar gråten och begäret
Slalom bland bakgator och langare
Vi trivs för mycket bland knutna nävar och självhat

Hjärtat du förstör mig
"Kära du, det är ömsesidigt"
Kyss mig och sug röken ur mina lungor
Dela på döden med mig

Du slår, slår och slår
Blodet flödar från mitt spruckna ögonbryn
Du står i en av mina t-shirts och trosor
Jag ligger orörlig på badrumsgolvet

Gråten är inte den samma idag
Den är tom, vass och förödande
Snart är det dags att klicka rewind
Vi tar det en vecka till, hjärtat, nu dör vi




Fri vers av Imperial
Läst 212 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-02 00:49



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
eller fortsätt leva, upp till var och en
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Imperial
Imperial