Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad en vän.


Jag vill ge dig en egen stjärna

____________________

Jag vill ge dig en egen stjärna

Den skall skimra lite starkare

för att inge hopp i svåra tider

 

En stjärna som

kan lysa upp och mildra det som

känns så mörkt

så du kan urskilja

de små ljusglimtarna

 

En stjärna som

talar om för dig

att det kommer bli bra

 

Jag vill ge dig en egen stjärna

Den skall skimra lite starkare

för att inge hopp i svåra tider

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-03-02 04:00



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin och hoppingvande
2015-03-15

    Jim Friberg VIP
Den känns där inne det brukar göra ont, fast med en avslappnande skön känsla.
2015-03-11

    ej medlem längre
Väldigt fint!
2015-03-05

    Birgersdotter VIP
Väldigt varmt och fint skriven
2015-03-03

  Katinka VIP
Jag läser den politiskt (och önskar mig mer solidaritet). Mycket fin!
2015-03-02

  Ljusletaren
Underbart ordat *tack* /kram
2015-03-02

  Lars Hedlin
En värme och ödmjukhet förmedlad i kärlek och närvaro så stor :) kram
2015-03-02

  Valter Örn VIP
Du talar om Hoppets Stjärna. Iband kan den vara en ikon, en amulett eller annat föremål som utstrålar kraft och som kanske har någon mytisk historia bakom sig. Själv har jag en några cm lång afrikansk krokodil som gav mig kraft när jag studerade på kvällarna vid sidan av mitt arbete.
2015-03-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Alla behöver vi stjärnor någon gång. En stjärna får du av mig. För din hoppingivande dikt.
2015-03-02

  Palett
Så ömt och fint du skriver om stjärnans ljus.
2015-03-02

    ej medlem längre
En fin önskan om ljus i en hård och mörk tid.
Tycker mycket om din fina dikt!
2015-03-02

  ULJO
Jag vill gärna ha en stjärna av dig. Inget skulle göra mig gladare.
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP