Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogstankar

Om träden fäller ut sina hemliga vingar
flyger iväg
ger upp hoppet om ett liv ihop med oss
om vi måste leva utan träd
och istället bli minnen av träd
kanske poeter då plötsligt blir eftertraktade på marknaden
metaforer om löv hårdvaluta!

Särskilt trädbegåvade människor kunde stå framför riksdagshuset
och fladdra i vimlet
vet inte vad jag ska ta mig till om dom lämnar oss

Träden




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-02 10:29



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Himla bra skrivet!
2015-03-07

  Måna N. Berger
Jag vill stå på en ås och sträcka ut mina grenar över stupet!
Poeter är nog redan halvt träd.. Men må aldrig de rotade träden överge oss, dä är vi förlorade!
2015-03-02

    Tommy M
Jo, det blir hårt. Det är som änglarna. En del poeter gör krampaktiga försök...
2015-03-02

  Onomatoprofet VIP
framför?
de behöver inte lämna poeter för det, tvärtom, till och med de döda poeterna kommer bli representerade i riksdan. så det så. tack för den iden.
2015-03-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor!
2015-03-02

  i af apa
det vet inte jag heller... det finns en judisk högtid som firar just
träden...
2015-03-02

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP