Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Jag fångas

 

jag fångas av ljuset

varje morgon

det är livet som återvänder

från vinterns mörker

ser ut genom fönstret

njuter av ljuset

himlen är ljust blå

solen är på våg upp

bakom bergen

det är takdropp

snön tinar mer och mer

för varje dag

sparken står på altanen

kanske jag tog en sista

sparktur

för några veckor sedan

jag njuter just nu

känner att våren

är på väg

innerst inne vet jag

det kan komma ett bakslag

med mycket snö

vintern är nog inte slut

men

i dag känner jag våren

det ger mig hopp och glädje

inför den nya dagen

 

 

anits 2 mars 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-03-03 00:08



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ljuvlig bild!
Bra att du har hoppet inför den nya dagen/ kram
2015-03-17

  Fem hjärtan VIP
Målande och fin text!
2015-03-09

  Anya VIP
Härlig vårton i denna. En text som gör en glad!
2015-03-08

    maija tuori


Fint skrivet ,om härliga vintervårens käslor!
2015-03-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man får njuta av dagen...så härligt...
2015-03-04

  aol
Ljust vackert och hoppfullt om annalkande vår
2015-03-04

    ej medlem längre
Underbara ord här!
2015-03-03

    Dan Myrbeck
Fin förhoppning!
2015-03-03

  ULJO
Lysande skrivet
2015-03-03

    Birgersdotter VIP
Text fylld av hopp och lycka.
2015-03-03

  Lars Hedlin
Mycket fint i känsla och framförande!
2015-03-03

  Eva Helene VIP
Vackert och hoppfullt!
2015-03-03

    ej medlem längre
Här är nollgradigt. Det är härligt när brisen når kinden å vid denna tid då det brukar vara kallt...
2015-03-03

  Bibbi VIP
Så fint.
2015-03-03

  M M Mannheim VIP
Livet och årets växlingar ger hopp och glädje.
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP