Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Vapen

Allt
är vapen

för 
krigaren

stirrar
blint

mot
fronten

allt han
gjort
och sagt

går 
till slakt

fred
står 
vapenfri

ser igenom
ser förbi

när vanmakt
kallas 
makt




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-03 06:17



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Den sista versen är överflödig
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren