Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De regniga skogarna

 

Så tungt fastnade mina tankar
I de regniga skogarna
Till siste andetaget

De gröna var av drömmar
De röda var av sorg
De svarta var av ensamhet

Från gamla mörker till nya mörker går mina tankar
Från dystra dagar till ännu dystrare dagar
Från plus till minus går min frihet

Och,
När jag ringde på!
Alla dörrar var ständigt låsta!

Utom,
En dörr
Ensamheten!



 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2015-03-03 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP