Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla dagar är röda

 

Jag!
Är
Blind!

Stirrar!
Irrar!
Stirrar!

Uppåt
Nedåt
Och i mellanrummet

Bygger en förbindelse mellan mörkret och djupen

Min själ dras tyst under naglarna
Min dröm torteras av en bödel
Min mitt är en skugga

Alla dagar i mitt liv är röda!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2015-03-03 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP